Q Professionals AB

Q Professionals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.

Beskrivning

Till vår kund söker vi nu en junior maskiningenjör/mekanikkonstruktör som är i början av karriären och söker spännande möjligheter att arbeta och utvecklas vidare hos ett företag i teknikens framkant. Tjänsten är initialt en uthyrning till kund på heltid, med ambition att anställningen ska övergå i kundens regi efter viss tids inhyrning. 

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som junior mekanikkonstruktör kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen att bestå av ändringstjänst där du kommer att arbeta med CAD-programvaran Solid Edge.

Kvalifikationer

För att kvalificera för denna tjänst ser vi att du har relevant utbildning, t.ex. högskole-,/civilingenjör med inriktning maskin/konstruktion. Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska.  

Villkor

Tjänsten är en anställning på heltid hos Q med placering hos kund i Linköping där ambitionen är att anställningen ska övergå i kunds regi efter viss tids inhyrning. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan omgående då vi löpande presenterar kandidater till kund. 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad heltid
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/163
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb