Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Engströms Bil i Västervik expanderar och söker därför en erfaren fordonstekniker

Engströms präglas av ett genuint bilintresse och vår affärsidé är utomordentligt nöjda kunder. Inom koncernen finns ett bilbolag som är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och VW transportbilar samt ett lastbilsbolag som är auktoriserad återförsäljare av Scania. Vi finns i Linköping, Västervik, Vimmerby och Kisa. Inom koncernen drivs även en bensinstation samt Europcar för uthyrning av bilar. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

 

Engströms Bil i Västervik står inför fortsatt expansion och vi söker därför dig som är fordonstekniker och har några års erfarenhet inom yrket.

Kunden

Hos Engströms Bil finns möjlighet att arbeta både på bredden och djupet med fordonstekniska frågor. På verkstaden i Västervik arbetar i nuläget 6 fordonstekniker och vi söker nu en ytterligare medarbetare till gruppen.  Engströms Bil satsar på sin verksamhet och det finns därav goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling för rätt person.

Rollen

I rollen som fordonstekniker kommer du att utföra grundläggande service och reparationer av bilar. Du ingår i ett mindre team och du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor i ett trivsamt arbetsklimat som präglas av framåtanda och ständig utveckling. Stor vikt läggs vid att utförda arbeten håller hög kvalitet och att du klarar att hålla många bollar i luften.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har god praktisk förståelse för fordon och vill fortsätta att utveckla dig inom fordonsyrket. Körkort B och yrkeserfarenhet är ett krav. God datorkunskap är meriterande.

Är du erfaren fordonstekniker med goda kunskaper av felsökning inom el är det mycket meriterande.

Har du arbetat eller arbetar du som fordonstekniker och har erfarenhet av VW, Audi, Seat, Skoda eller Transportbilar är det även meriterande.

Du kanske arbetar inom fordonsverkstad idag och vill ta klivet in på en modern fordonsverkstad som ligger i framkant, har hög kvalitetsfokus samt är ett företag som satsar på medarbetares utveckling och trivsel.

  

 

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Q Bemanning & Rekrytering AB. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson 013-470 39 00.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västervik
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2013/104
Publicerat 2013-05-27
Sista ansökningsdag 2013-09-30

Tillbaka till lediga jobb