Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Beskrivning

Till ett av våra expansiva kundföretag med riktstäckande verkssamhet som är inriktade på fastighetsteknik, söker vi nu en kyltekniker.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med förebyggande och felavhjälpande åtgärder  på fastigheter, med inriktning på kyla. Du ingår i ett team med kyltekniker och rapporterar till ansvarig arbetsledare. Då arbetsuppgifterna oftast bara kräver en kyltekniker, krävs det att du är självständig och har god kunskap inom ditt yrkesområde.

Du kommer att ha mycket kundkontakt, varför god social kompetens och kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper. 

Kvalifikationer
Erfarenhet av kylteknikerarbete på fastighhetssidan och/eller utbildning. Kylcertifikat och körkort är krav.

Villkor
Anställningen är direkt hos vårt kundföretag, vi på Q som håller i rekryteringen vilket innebär att vi hanterar alla inkomna ansökningar och presenterar kandidater vidare till kund.

Vill du kliva vidare mot ett nytt och spännande arbete och företag där du kan utvecklas? Välkommen att höra av dig snarast!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/123
Publicerat 2013-06-18
Sista ansökningsdag 2013-09-17

Tillbaka till lediga jobb