Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.                  

Q söker på uppdrag för vår kund, ett spännande och expansivt kundföretag, en duktig fordonselektriker med bred erfarenhet inom arbetsområdet. Vårt kundföretag arbetar med inriktning på lätta fordon. Troligen arbetar du idag med fordonselektronik och har minst 5-års erfarenhet inom yrkesområdet och känner att du vill komma vidare till ett företag där du kan vara med och påverka.

Som fordonselektriker kommer Du att arbeta med montering av elektriska system och tillbehör samt fungera som teknisk support.
Då produkterna inte är standarmässiga kan du med din erfarenhet föreslå förbättringar och åtgärder till produktionsledningen. Du har god problemlösningsförmåga, är noggrann och kommunikativ.

Du kommer bli en viktig länk i företaget och detta är tjänsten för dig som drivs av utmaningar och vill ha möjlighet att påverka.
Tjänsten är en anställning direkt hos kundföretaget, på heltid med start snarast.


Nyfiken på att veta mer? Välkommen att kontakta oss eller att sända in din ansökan.


I denna rekrytering samararbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson 013-470 39 00.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100&
Ort Österbymo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2013/131
Publicerat 2013-08-07
Sista ansökningsdag 2013-08-31

Tillbaka till lediga jobb