Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.

 

Vi söker en logistiker till vårt spännande kundföretag då nuvarande befattningshavare går vidare till nya utmaningar.

Vi söker dig som är duktig på och intresserad av logistikfrågor. I tjänsten som logistiker kommer du att hantera många ärenden parallellt och utifrån kundorder planera och följa upp i verksamheten. Kontinuerligt kommer du behöva göra anpassningar utifrån ändrade förutsättningar, vilket du ser som en stimulans i ditt arbete. Kunden är verksam inom fordonsbranschen, varför intresse för teknik är meriterande men inte ett krav.

Vi söker sig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att utifrån kundorder planera in åtgärder i tillverkningen samt följa upp och ombesörja förändringar vid behov.

Arbetet ställer krav på att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare då du snabbt behöver komma in i verksamheten. Som person är du driven, stresstålig, analytisk, kommunikativ och kreativ.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och har vana av att arbeta i affärssystem, vårt kundföretag använder affärssystemet Navision.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning direkt hos vårt kundföretag.

Sugen på ett nytt stimulerande arbete?

Vi ser fram mot din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten eller ansök direkt…Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100&
Ort Österbymo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2013/132
Publicerat 2013-07-03
Sista ansökningsdag 2013-08-31

Tillbaka till lediga jobb