Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Beskrivning

Vår kund är ett expanisivt, spännande företag som söker en passionerad och förändringsbenägen produktionstekniker.

Vi söker dig som är nyexaminerad med lämplig högskole/civilingenjörsutbildning inriktning produktionsteknik inom industri.

Du kommer att arbeta med produktionsteknik med inriktning elektronik. Det är meriterande om du har kompetens inom Lean production och elsystem.

Goda kunskaper i engelska är ett krav.

God kommunikationsförmåga - du är van att kommunicera med både kunder och leverantörer samt ha interna kontakter.

Du är noggrann, analytisk och driven person som kommer med förbättringsförslag. Du gillar att driva förändringsfrågor.

 

Du kommer att bli anställd av vår kund, men rekryteringen handhas av Q. Vi kommer i samband med urval att ge lämpliga kandidater information om kundföretaget och mer detaljerad information om tjänsten.

Nyfiken på vilken utmaning vi kan erbjuda dig? Välkommen att kontakta oss eller genom att sända in din ansökan. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts så fort vi funnit rätt kandidat.


 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/143
Publicerat 2013-08-05
Sista ansökningsdag 2013-08-25

Tillbaka till lediga jobb