Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som teknikinformatör med ansvar för planering och framtagning av tekniska instruktioner för flygplan anpassade för en specificerad målgrupp. Du kommer i huvudsak att ta fram handhavande- och underhållsinstruktioner för flygplanstekniker och mekaniker. Dokumenten bygger på konstruktions- och underhållsdata kompletterat med muntlig information. Som teknikinformatör ansvarar du för såväl text- som illustrationsinnehåll. Framtagning sker i SGML- format och på Simplified Technical English. 

Kompetenskrav
Vi tror att du nyligen har tagit examen från en teoretisk eller praktisk teknisk utbildning motsvarande högskoleingenjör med inriktning mot mekanik och/eller elektronik. Oavsett bakgrund bör du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift och beskriva praktiskt arbete i text och bild. Ett intresse för att utveckla instruktionsmanualer på ett informativt och pedagogiskt sätt är meriterande.

Det är ett krav att du är självständig, noggrann, drivande och har en god analytisk förmåga. Du är också ansvarstagande och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Uppdragsort
Linköping

Uppdragets start, längd och omfattning
Uppdraget startar enligt överenskommelse, senast den 16 september, och pågår fram tills 2013-12-31. Dock är behovet långsiktigt, så goda möjligheter till förlängning finns.

Möjlighet till anställning hos kund finns.

 

Skicka in din ansökan redan idag då urval för dessa tjänster sker löpande. Vi behöver ditt CV och personliga brev senast 2013-08-25.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2013-09-21
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/153
Publicerat 2013-08-21
Sista ansökningsdag 2013-08-25

Tillbaka till lediga jobb