Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Om uppdraget
Vår kund är ett dotterbolag till en internationell organisation som i huvudsak fokuserar på att leverera till producenter inom verkstadsindustrin. Den svenska verksamheten är lokaliserad i Oskarshamn där arbetet sker i en modern och högeffektiv maskinpark.
 

Arbetsbeskrivning
I rollen som underhållstekniker/reparatör vill vi att du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du har vana av självständigt arbete och ta egna initiativ. Du kommer att utföra service, felsökning, akut felavhjälpning och underhåll i förebyggande syfte i företagets maskinpark.


Vem är du?
Du har mycket god erfarenhet av underhåll gärna inom både el och mekanik. Verkstadsteknisk- och/eller eltekniskutbildningsbakgrund är krav. Det är meriterande om du har el-behörighet BB2. Meriterande är även kunskaper inom pneumatik, hydraulik och automation.


Villkor
Anställningen är en rekrytering direkt hos vårt kundföretag, och Q Bemanning & Rekrytering handhar urval och presentation av lämpliga kandidater.  

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 20 oktober.

Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor?
Har du frågor kontakta oss på 013 – 470 39 05

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Oskarshamn
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2013/164
Publicerat 2013-09-04
Sista ansökningsdag 2013-10-20

Tillbaka till lediga jobb