Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Karosseriverken är ett av fem dotterbolag i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB, som tillverkar och utrustar fordon för yrkesmässig persontransport. Vi bygger bussar, färdtjänstfordon och andra specialanpassade fordon för persontransport från 8 till 22 passagerare. Dessutom kan vi erbjuda fordon för andra speciella ändamål; färdtjänst, skolbussar, taxi, låggolvsbussar, turistbussar och verkstadsinredda fordon. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2008.
  

Är du Karosseriverkens framtida SÄLJARE?
Vi söker dig som har ett stort intresse för busstekniska lösningar och har tidigare arbetat med försäljning av fordon och/eller tillhörande produkter. 

Produkterna är komplexa och tillverkas utifrån kundorder och kräver därav erfarenhet av teknisk försäljning. Rollen kräver förmåga att pedagogiskt kunna förklara produkten så att kunden förstår. 

Då företaget är i en expansiv fas söker vi dig som har förmåga att skapa och upprätthålla relationer och ett intresse av att utvecklas tillsammans med företaget i rollen som säljare.

Arbetsuppgifter
Du bokar och genomför kundbesök samt säljer in Karosseriverkensprodukter. Du är van att arbeta självständigt, allt från presentation, offert, till uppföljning.

Som säljare drivs du av samt är van att arbeta gentemot givna mål och åstadkomma resultat.

I din roll har du ansvar för produkten, följer upp gentemot slutkund och arbetar med "kundvård".

Du medverkar på mässor och träffar.

Köpprocesserna är vanligtvis långa från offert till avslut, ibland upp till 12 månader. Du är uthållig och kan hålla kunden intresserad under köpprocessen.

Du har god kunskap i administrativa system, du har hjälp av specifika program för bland annat offertering.

I rollen ingår resor varför du bör vara förbered på dagsresor, även längre resor som innebär några övernattningar.

Bilintresse är meriterande. Likaså är D-körkort, men det är inget krav. Du kan behöva framföra företagens fordon i samband med kundarrangemang. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, serviceminded, affärsmässig, målmedveten, har ett övergripande perspektiv samt har förmåga att ha många bollar i luften samtidigt

Erfarenhet av försäjling av teknikliknande produkt tidigare är ett absolut krav.

Du har sedan tidigare dokumenterat goda säljresultat.

Du har god förmåga att skapa goda relationer med olika återförsäljare och andra intressenter.

Du har i Mälardalen och norra Sverige som ditt arbetsområde och är bosatt någonstans i denna region.

Villkor

Tjästen är en anställning direkt hos vårt kundföretag Karosseriverken. I denna rekrytering samarbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson. Vid frågor, ring 013–470 39 00 eller maila info@qbemanning.se

Välkommen med din ansökan inkl. CV snarast, dock senast 25 oktober.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mälardalsregionen
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/170
Publicerat 2013-09-11
Sista ansökningsdag 2013-10-25

Tillbaka till lediga jobb