Q i Linköping AB

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Beskrivning

Candor är en leverantör av specialkemikalier, metaller och utrustning för ytbehandlings- verkstads-anodisering-lackering och elektronikindustrin. Candor utvecklar och tillverkar anläggningar för kontinuerlig ytbehandling av tråd och band, konventionella doppanläggningar och vattenrening. Candor är ett privatägt företag med tillverkning och huvudkontor i Norrköping, dotterbolag i alla nordiska länder samt agenter i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.candorsweden.com

Företaget behöver nu en laboratorieassistent. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos kundföretaget. 

Arbetsuppgifter

Kemiska analyser med tillhörande arbetsuppgifter som förekommer på laboratorium. Du arbetar i team men även självständigt med analyser samt vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer varför god datakunskap är ett krav. Vissa kontakter har även utlandsanknytning varför svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. I tjänsten ingår även enstaka resor förenade med övernattning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning kemi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av våtkemiska analyser är det meriterande. 

Har du arbetat efter gymnasial utbildning i något eller några år är det meriterande,  likväl som kunskap från branschen värdesätts, men detta är inte något krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. God datavana, svenska och engelska i tal och skrift krävs. Har du därtill ytterligare språkkunskaper som tyska, är det meriterande. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning och rekryteringen sker i samarbete med Q Bemanning & Rekrytering AB, rekryteringskonsult Åsa Gustafsson som nås på 013-470 39 01 vid eventuella frågor. Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/223
Kontakt
  • Åsa Gustafsson, 013-4703900
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-09-14

Tillbaka till lediga jobb